Eximius d.o.o.

Tko smo mi

Naša misija

Naša misija je da malim koracima poboljšamo poslovanje i konkurentnost naših klijenata te da im pružimo uslugu koja će im otvoriti novi pogled na moderne tehnologije.

Naše vrijednosti

Sva naša pozornost i ambicija usmjerena je ka cilju da budemo profesionalni, efikasni i inovativni. Bez obzira na okolnosti, nikada ne odustajemo od naših ciljeva.

Naša rješenja

Naša rješenja razvijamo s idejom da klijentima unaprijedimo konkurentnost i poslovanje te da osmislimo novu uslugu ili proizvod koji će, osim našem klijentu, biti od koristi i cijeloj zajednici.

O nama

I zašto nas odabrati za partnera

Naš core business je realizacija inovativnih projekata, kako tuđih tako i vlastitih. Okupili smo tim mladih, sposobnih i kreativnih ljudi s dugogodišnjim iskustvom iz svih relevantnih područja, koji iza sebe imaju niz reprezentativnih radova.

Prvenstvena nam je želja predstaviti tržištu nove ideje i nove tehnologije. Uvjereni smo da je inovacija najefikasniji pokretač kako razvoja tvrtke, tako i društva u cjelini. Iskustvom u dugogodišnjem radu s klijentima shvatili smo da mnogim tvrtkama nedostaje upravo takva usluga koja bi primjenom naprednih tehnologija i softverskih rješenja pridonijela efikasnosti poslovnih procesa te jačanju njihove konkurentnosti na tržištu.

U Eximius je 2015. prešao tim koji je činio startup tvrtku Digitalni Mobilnik d.o.o., a koji je zaslužan za razvoj nekih od najinovativnijih i najnaprednijih softverskih rješenja na hrvatskoj startup sceni. Digitalni Mobilnik je razvio sustav za autentikaciju, autorizaciju te procesiranje novčanih transakcija putem mobilnih uređaja - FacePay. Jedan od posljednjih projekata bio je i razvoj Erste Walleta za Erste banku Hrvatska.

Uvijek se trudimo napraviti razliku

Postanite naš partner