CarStop

Sustav prodaje auto osiguranja putem mreže auto servisa
On Going

CarStop

Sustav prodaje auto osiguranja

CarStop je sustav prodaje auto osiguranja putem mreže auto servisa. Svojim rješenjima omogućuje jednostavnu i poticajnu prodaju osiguranja, stvarajući dodatnu vrijednost svim sudionicima u procesu. Takvom shemom otvara se potpuno novi prodajni kanal koji omogućuje efikasniju prodaju osiguranja od trenutno postojećih kanala.

Korištenjem već prisutnih aplikacija u servisima našeg partnera te povezivanjem više različitih sustava i njihovih baza podataka, stvaramo nov i specifičan kanal prodaje te sveobuhvatnu uslugu koja omogućuje prodaju osiguranja na jedinstven i inovativan način.

Stvarajući preciznu bazu vozila i vlasnika, sustav daje auto servisima napredan komunikacijsko/marketinški kanal. To znači da, npr. servis može svim svojim klijentima kojima istječe registracija poslati ponudu za servis. Precizni statistički podaci omogućuju pokretanje marketinške kampanje i po kompleksno definiranim parametrima.

Glavne karakteristike

image

CarStop sustav se spaja na servisni sustav Topmotive koji je u vlasništvu našeg partnera, a koristi ga većina hrvatskih distributera auto dijelova i njihovih servisnih partnera. Topmotive koristi 8 distributera rezervnih dijelova za vozila u Hrvatskoj kroz koje je servisni sustav prisutan u više od 1400 auto servisa što čini oko 65% svih servisa u Hrvatskoj.

CarStop aplikacija

CarStop aplikacija
CarStop Aplikacija za Servise
Aplikacija omogućuje unos vozila, njihovih vlasnika te prodaju obveznog auto osiguranja.

Shema sustava

Shema sustava
Carstop Shema
Naprednom obradom podataka stvara se efikasan komunikacijsko/marketinški kanal.

Prodajni kiosci

Prodajni kiosci
Internet Kiosci
Kiosci su idealno rješenje za ona mjesta gdje nije isplativo otvarati ured. Kao što su male stanice za tehnički pregled.

Web Shop

Web Shop
Web Shop
Putem web aplikacije moguće je kupiti obavezno auto osiguranje te dobiti sve podatke o dodatnim uslugama.

Uvijek se trudimo napraviti razliku

Postanite naš partner